BG

August 18, 2014

Tultiin Bulgariasta alle viikko sitten. Oltiin kaksi viikkoa Sunny Beachilla ja ei ollut mulle uusi paikka, koska ollaan käyty siellä ainakin viisi kertaa samassa paikassa ja hotellissa :) Ihanan rentouttava loma n. 2 kuukauden työputken jälkeen! Kahteen viikkoon kuului paljon auringonottoa, uimista, shoppailua ja syömistä.

Erittäin hyvää ruokaa ja makeita herkkuja! namnam
Käytiin Katjan kanssa Fish Spa:ssa. Tommoiset pikku kalat (Carra rufa nimiset) syövät kuolleen ihon jaloista ja raikastaa ne. Oon ennenkin jo käynyt tommoisessa ''hoidossa'', mutta siitä oli aikaa ja päätin mennä Katjan mukaan. Aluksi se kutittaa aika paljon, mutta sitten jalat tottuvat ja se tuntuu jo mukavalta :) Suosittelen!


Vierailtiin muutamaan kertaan Nessebarissa, se on Sunny Beachin lähellä oleva kaupunki ja puoliksi saari, siellä on kaunis vanha kaupunki jossa käytiin söpöllä pienellä rannalla snorklailemassa.
Olin kyllä valitettavasti todella laiska kuvailemaan kameralla tällä kertaa... Saattaa johtua siitä että paikka oli jo niin tuttu mulle että ei ollut enää mitään uutta kuvattavaa. Instasta löytyy myös jonkin verran kuvia matkalta, voi seurata käyttäjänimeä @tortsy. :)

//Почти неделю назад я вернулась из Балгарий. Там я уже не впервые, а в 5 раз, но после двух месячной работы было здорово отдохнуть! В две недели вошло загораниe (слишком много загораниe), купание, шоппинг ну и конечно рестораны с вкусной едой.
Ходили с Катей в Fish Spa где рыбки ели нашу умершую/сухую кожу, это было очень щекотно но советую всем попробовать!! 
Я в этот раз очень лениво все фоткала... уже место не так в печетляет в 5 раз...

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground