Helsinki's Old Town

September 19, 2014

Meijän äidin täti tuli meille viime sunnuntaina Venäjältä kylään viikoksi.
Ollaan hänelle näytetty kaupunkia ja kierrelty siellä sun täällä. Mun veli tänään ehdotti, että käytäs näyttämässä tädille Vanhankaupunginlahtea ja sinne sit lähettiin!
Paikka on todella kaunis ja ehkä yksi mun lempimestoista Helsingissä. Luonto on ihanaa ja kosken virtaus on tosi rauhottavaa. Lähettiin nelisteen: minä, täti, mun isoveli Paavo ja sen tyttöystävä Katja.

//Нашей мамы тётя приехала к нам в прошлое воскресенье из России в гости на неделю. Мы ей показывали город и центр, водили ее туда и сюда. Сегодня мой брат Паша предложил съездить в старый город в Хельсинки. Место обалденное! Наверное одно из самых любимых мест тут у нас. Природа такая красивая и течение воды успокаивает. Поехали вчетвером: я, тётя, мой старший брат Паша и его девушка Катя. Paikka on todellakin käymisen arvoinen!

//Место стоит посетить! Jos joku lenkkeilystä tykkää, niin tämä paikka on todella onnistunut siihen tarkoitukseen myös :) Itse haaveilen, että jokin päivä ensi kesänä menisi picnikille tonne!

// В следующее лето обязательно пойду туда на пикник!Täti oli tykännyt paikasta tosi paljon, joten oli onnistunut reissu. :) 

//Тёте очень понравилось местечко, так что удачно съездили. :)

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground