Crazy days

October 12, 2014

Hulluilla päivillä tuli käytyä kolmena päivänä. Hassua, mutta mä en yleensä koskaan löydä sieltä yhtään mitään. Tai vaikka jos tykkäisin jostain, niin kaikki vaikuttaa silti hintavalta. Lauantaina käytiin äitin kanssa pyörähtämässä ja no... silloin löyty meille molemmille jotain. 

//В Стокмане начались сумасшедшие дни. Я туда тоже сходила. Странно, но я обычно никогда от туда ничего не нахожу. Если даже найду то это будет дороговато.  А в субботу мы с мамой поехали вместе... ну и конечно нам обеим что то нашлось.  
Mitenköhän tätä edes kutsutaan? Löytyi tämmöinen aito lampaantalja alusta/alunen. On kyllä tosi mukavan tuntuinen. ;D 

//Как это назвать? Нашелся такой ''подпопник'' из овечьего меха. Очень приятно сидеть на такой мягкости.  


Ecco nahkabuutsit. Ihan supermukavat jaloissa. Tykkään näistä kun nää on niin yksinkertaiset, mutta samalla niistä löytyy kivoja yksityiskohtia.

//Кожаные сапожки от бренда Ecco. Мне они нравятся тем что они вроде и простые но и с приятными деталями. 


Älyttömän pehmeät tossut ja huopa (huopa näkyy kuvassa taustana). Nää tossut on mulla nytkin jaloissa. Voisin käyttää näitä jopa nukkuessa, mutta en halua kuluttaa näitä heti loppuun... :D

//Офигенно мягкие тапочки и плед (плед на заднем фоне). Тапки и сейчас на мне. Я могла бы даже спать в них но мне их жалко, не хочу их износить сразу.   Kaulakoru ja rannekoru on J&C:stä. Oli pakko ostaa, koska siellä oli kaikki korut -75%. 

//Украшения из J&C. Ну просто надо было использовать -75% скидку на все украшения.  

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground