This week

January 23, 2015

Tällä viikolla on taas ehtinyt tapahtua paljon kaikkea. Maanantaina isoveli lähti takaisin lomilta armeijaan ja mä menin illalla valokuvauskurssille. Tiistaina kävin laittamassa uudet geelilakkaukset ja illalla käytiin Sabinan kanssa abi-infossa (tulevat kirjoitukset alkoivat stressaamaan entistä enemmän :D). Keskiviikkona oli kolmentunnin vanhojentanssiharjoitukset, torstaina töitä ja nyt on perjantai, onneksi. Viikonlopun suunnitelmissa on levähtää ja kirjoittaa enkun essee.

На этой неделе опять столько всего было. В понедельник у меня был курс по фотографированию. Во вторник я сходила на маникюр и шеллак и еще вечером ходили с Сабиной узнавать насчет yo-экзаменов (типа как в России ЕГЭ). В среду были снова трех часовые тренировки к школьному баллу, в четверг была работа и вот сегодня наконец-то пятница и можно вздохнуть и расслабится.  

5TcYLmJyAP0
Kynsiin halusin tällä kertaa jotain tummaa ja päädyin munakoison sävyiseen lakkaan ja halusin yhdistää sen hopeaan kimallelakkaan ja valkoiseen kuvioon. Tämmöinen oli lopputulos!

В этот раз я выбрала баклажанный цвет который мы совместили с серебренным цветом.
SkQ7ZpVE7Ic
Tämä Sheinsideltä tilattu punainen huivi on ollut pelottavan paljon käytössä..:D

Этот красный шарф из сайта Sheinside даже слишком часто входит в мой наряд. :D
i_gN98a3yj4
Töihin menossa ja huulilla uutta Maybellinen (Pink Pop 900) huulipunaa, joka on ehdoton lemppari tällä hetkellä!

На работу с помадой от Maybelline, которую я недавно купила!
Luy2kyND1Tk
Tänään menin koulun jälkeen Annalle hengailemaan. Anna on aina ollut hyvä kampausten tekijä ja sen kyllä huomaa, eikö? :-)

Сегодня после школы я заехала к Ане и она мне сделала прическу. Вот бы самой так тоже научится делать! :-)

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground