Volunteer Work

January 14, 2015

Kuten jo ootte varmaan huomanneet niin blogin ulkoasu on muuttunut! Mitä mieltä ootte? Olen itse tosi tyytyväinen :) 

Tämä viikko on mulla todella kiireinen, joka päivä löytyy jotain tekemistä. Eilen en ehtinyt edes kunnolla pysähtymään, koska menin koulusta suoraan Hartwall Arenalle vapaahetoistyöhön Urheilugaalaan

Oon pari kertaa tehnyt vaparihommia ja se on aina ollut todella kivaa! Siellä näkee ja oppii asioita sekä saa myös sitä tärkeää kokemusta.

Как вы наверное уже и заметили, у моего блога новый образ. Вам нравится? Я очень довольна:)
Вся эта неделя у меня очень забита всеми планами. Например вчера я даже не успела присест толком за весь день, потому-что сразу после школы я поехала делать волонтёрскую работу в спортивную галу. 
Я уже несколько раз работала волонтёром и это очень интересно! Там можно многому научится и за одно получаешь опыт работы. 


Oltiin tosiaan Katjan kanssa siellä ja meidän aluetta oli hallin käytävällä oleva elämysalue, jossa oli voimistelu- ja luistelu show. Meidän tehväviä oli maskottien avustus ja ihmisten ohjaus. Todella rentoa hommaa siis! :)

Нас Катей определили в группу которая отвечала за развлекательное шоу гимнасток и фигуристов в холле. Наша задача была помогать талисманам передвигаться и направлять людей в правильное направление. То есть очень легкая задача! :)


Sitten kun kutsuvierailla oli ollut jo omaa ohjelmaa, ovet aukesivat muulle yleisölle ja klo 20.00 alkoi suora TV-lähetys Urheilugaalasta sekä me saatiin mennä yleisöön myös nauttimaan illasta. 
Urheilugaallassa oli muutamia lauluesiintymisiä ja myös tietenkin palkittiin vuoden seura, vuoden joukkue, vuoden valmentaja jne. 

Когда у приглашенных гостей закончилась своя программа, открылись двери зрителям и в восемь часов началась прямая трансляция по телевизору, тогда и нас отпустили смотреть на трибуны. 

2 comments :

  1. Miten sä edes pääset niin kivoihin paikkoihin? Mistä pitää etsii ilmoituksia vapaaehtoistyntekijäks? Olis mahtavaa itsekki kokeilla =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakemalla pääsee! Olin ensimmäisen kerran kaverin kautta jääkiekon MM-kisoissa ja silloin sanoin, että mua voi jatkossakin pyytää vaparihommiin :-) ja jos oikein ymmärsin niin Event Bankin kautta voi täyttää lomakkeen (jos tapahtumiin haetaan vapaaehtoistyöntekijöitä) mutta myös kannattaa ihan googlettaa!

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground