First day

February 24, 2015

Sunnuntai yöllä palasimme matkaltamme takaisin kotiin. Siinä vaiheessa kun kone laskeutui niin pystyi huokaista helpoituksesta, että matka sujui ilman mitään ongelmia, huh! Voin muuten varoittaa heti alkuun, että blogi täyttyy muutamilla postauksilla reissusta :-D

Maanantaina tosiaan lähdettiin aamulla aikaisin ja lennettiin Muncheniin. Lentokentältä mentiin junalla kaverille, joka asuu kaupungissa nimeltä Augsburg. Hänen luo jätettiin matkalaukut ja lähdettiin takaisin Muncheniin kiertelemään ja kattelemaan kaupunkia. 

В воскресение ночью мы вернулись домой с Германий. Могу сразу предупредить что блог заполнится постами с поездки :-D 

В понедельник вылетели где-то в 6 часов утра в Мюнхен. Как долетели мы еще сели на поезд и доехали до моей подружки, которая живет в городе Аугсбург. У нее оставили вещи и поехали обратно в Мюнхен смотреть на город. 
IMG_1266

girls

IMG_1268 IMG_1275 IMG_1278 IMG_1279

Munchenissä oli silloin Fasching karnevaali ja saksalaisilla on perinne juhlia sitä ennen pääsiäistä. Aikuiset lapsineen olivat pukeutuneet asuihin ja naamioihin, ihan kun kaikilla olisi ollut penkkarit! :D Keskusaukiolla oli konserttia ja tanssiesityksiä. 

В Мюнхене был Фашинг карнавал, дети с родителями были одеты в разные веселые костюмы и на площади был концерт и танцевальное выступление. 


IMG_1284 IMG_1282 IMG_1316
IMG_1300 IMG_1323 IMG_1340 IMG_1328 IMG_1353 IMG_1355

Ei tullu ostettua muuta kaupungista rajoitetun tilan takia (käsimatkatavarat), vaikka kauppoja oli mielettömästi! Pakko oli kuitenkin ostaa NYX:n meikkejä, kun olivat niin halpoja :)

 Kaunis kaupunki tuo Munchen

После прогулки по городу мы поехали обратно в Аугсбург. Мюнхен очень интересный город

2 comments :

  1. Munchen on kyllä tosi kaunis kaupunki! Tykkäsin kanssa kovasti, kun käytiin joskus vuosi sitten :)

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground