Prom

February 14, 2015

Perjantaina oli meidän koulussa vanhojen tanssit, vaikka oonkin ammattikoulussa. Minä ja pari muuta mun luokkalaista alettiin viimevuonna miettimään, että ois kiva järkkää vanhojen tanssit, koska ollaan muutenkin kaksoistutkinnossa. Siitä se idea sitten lähti ja alettiin pikkuhiljaa toteuttamaan tansseja. 

Vapaasti valittavaan kurssiin ilmoittautui 27 opiskelijaa eli kurssi toteutui. Siinä vaiheessa saatiin me järjestäjät hengähtää, koska koulun opettaja oli järkätty ohjaamaan tanssit. Onneksi oli ihana opettaja

Kurssi oli kerta kaikkiaan aivan mahtava ja ystävystyttiin tanssijat tosi hyvin keskenämme

В пятницу у нас в школе произошел долгожданный балл. Тут в Финляндии это традиция на втором курсе. В нашей школе не было этой традиций, но я и двое моих одноклассниц хотели организовать.

Нас танцоров было 27 человек и учительница по танцам у нас была замечательная

Курс был просто отличным и мы все очень хорошо подружились


IMG_0890

Helmi- tanssit tuli vanhojen nimeksi, meidän koulun mukaan. :)

 Klo 12.00 oli ensimmäiset tanssit koulun oppilaille ja opettajille. Todella monet opettajat olivat ihan innoissaan ja kehuivat meitä todella paljon, toivoen, että ensi vuonna perinne jatkuu. Toivotaan! Seuraava näytös alkoi vasta klo 17.00, joten siinä välissä oli tilattu kuvaaja ottamaan parikuvat ja ryhmäkuvan. Sen jälkeen sai vapaasti hengailla, käydä syömässä ja tietenkin ottaa rauhassa niitä kuvia!

В 12 часов мы танцевали первый раз ученикам школы и учителям. Многие учителя нас хвалили и были безумно рады! Второй раз мы танцевали только в 17 часов, так что между перерывом у нас был заказан фотограф который сделал групповую и парные фотографий. После этого мы просто отдыхали, покушали и обязательно много на фоткались.  


IMG_1120
IMG_1139
IMG_1069

Vanhemmille ja kavereille oli paljon kivempi tanssia, koska enään ei jännittänyt niin paljoa. Perheestäni paikalle pääsi iskä ja veli joka tuli suoraan intistä ja oli armeija vaatteet päällä yleisössä :D Myös moni Miskan sukulaisista tuli kattomaan meitä

Второй раз было веселее танцевать, потому-что не было уже так страшно. Из моей семьи на нас пришли посмотреть папа и брат который приехал прямо из армий в форме :D  Но с Мишеней стороны было по больше родственников

IMG_0997
IMG_1226
IMG_1022
IMG_1210
IMG_1221

Tanssien jälkeen meillä oli porukalle varattu pöytä Kluuvin Memphiksestä. Siellä syötiin ja vietettiin aikaa mukavasti. Ruuan jälkeen lähdettiin Kaivohuoneelle jatkoille :)

После балла у нас был в ресторане заказан столик. Там мы поели и по общались. После ресторана поехали в клуб еще потанцевать :)

IMG_0957 IMG_0947

Tanssittiin Pas d'Espagne, cicapo, tango, Virginia Reel, Lambeth Walk, wienervalssi ja tietenkin koko porukan omatanssi! Mun ja Miskan lemppari oli ehdottomasti tango

Мне с Мишей больше всех понравился танец тангоJos tulee mieleen mitään kysymyksiä meidän vanhoista, niin laita kommenttia tulemaan :)

2 comments :

  1. Очень красиво *-* ( Но есть один вопрос: на 5 и 6 фото это у Вас складка на груди? )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Спасибо) но не очень понела вопрос :D

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground