Canceled flight and broken rails

April 20, 2015

Lähdettiin tiistaina Barcelonaan koulun kanssa opintomatkalle. Reissuhan ei alkanut ilman mutkia, nimittäin edellisenä päivänä ennen matkaa saatiin tietää, että meidän Norwegianin lento oli peruttu. Kukaan ei osannut sanoa, että mitä me nyt tehtäsiin. Vasta illalla yhdentoista aikaan saatiin opettajilta viestiä, että lennetään Turun kautta Barcaan. Aamulla siis ensiksi Helsinki-Vantaalle ja sieltä oli bussikuljetus Turun lentokentälle. Ei sinänsä menetetty mitään, koska Turusta kone lähti samaan aikaan mitä olisi Helsingistäkin, mutta piti vaan herätä aikasemmin ;D 

Во вторник мы поехали в Барселону с училищем. Дорога не началась гладко, потому-что наш рей отменили из Хельсинки и нам пришлось лететь из города Турку. Мы конечно ничего не потеряли потому-что самолет отлетел из Турку в тоже время как и в Хельсинки должен был. 

IMG_4209
IMG_4212
IMG_4213-2

Barcelonan lentokentältä meidän piti mennä junalla keskustaan hotellin lähelle. No, siellä ilmeni toinen mutka. Odotettiin junaa n. 40 minuuttia ja sitten kuulutettiin, että raiteet ovat rikki. Wtf?! Sen jälkeen jonotettiin bussiin joka veisi meidät seuraavalle juna-asemalle. Siitä ei sitten tullut yhtään mitään. Yhteen bussiin oli sellainen ryysis, että meistä oppilaista kukaan ei jaksanu odotella, että päästäisiin hotellille pitkän päivän jälkeen. Hypättiin 3-4 hengen porukoilla taksiin ja päästiin hotellille vihdoin! 

Kello oli siinä vaiheessa jo muistaakseni kuusi, joten loppuilta meni vain alueeheen tutustumisella. 

С аэропорта Барселоны мы должны были поехать на поезде в центр, ближе к гостинице. Ну и что вы думаете? Мы ждали поезд где-то 40 минут и не дождались, потому-что рельсы были сломаны. Wtf?! После мы встали в очередь что бы попасть в автобус и доехать до следующего вокзала и сесть там на поезд. Нет, в автобус была такая толкучка что туда мы тоже не попали. Мы уже все злые и усталые что просто сели в такси по нескольку человек и доехали до гостиницы!

Когда добрались до гостиницы время было уже ближе к шести вечером. Так что в остальное время мы просто знакомились с местностью. 

2 comments :

  1. Ahh vihaan kun tulee mutkia matkaan! :O Meen ainakin ite ihan paniikkiin, mutta jos kaikki loppuu hyvin niin on sit ainakin tarinoita kerrottavana :D

    ❀Cinderella Days❀

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground