Madame Tussauds

April 9, 2015

Seuraavana päivänä lähdettiin heti aamupalan jälkeen Madame Tussauds museoon/vahakabinettiin. Se on Lontoossa yksi tunnetuin turistikohde, jota oltiinkin meille hehkutettu ja kehotettu käymään siellä. Mulla ei oikeastaan ollut minkäänlaisia odotuksia paikkaa kohtaaan. Tykästyin paikkaan kovasti ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille Lontoossa vieraileville :-)

В пятницу мы сразу после завтрака направились в музей Мадам Тюсо. Это одно из самых популярных туристических мест в Лондоне. Нам все советовали туда сходить и все очень хвалили место. У меня не было никаких ожиданий насчет этого места. Но мне там очень понравилось и могу всем посоветовать сходит туда в Лондоне. :-)

IMG_3227 IMG_3234 IMG_3255 IMG_3264

Ihmisiä oli sielläkin sairaan paljon ja monet jonottivat, että saisi kuvan tietyn julkkiksen kanssa.

Людей там было очень много и многие стояли в очереди что бы сфотографироваться с определенным актером/певцом итд. 

IMG_3267 IMG_3295 IMG_3305

Siellä oltiin jaoteltu huoneet ja vahanuket järkevään järjestykseen. Laulajat jne samassa tilassa, taitelijiat ja muut historialliset omassa tilassa sekä poliitikot jne. 

В музее очень хорошо были расставлены восковые куклы. Порядок был понятен и все было красиво обстроено. Политики в одном углу, певцы в своем итд. 

IMG_3312 IMG_3331 IMG_3337 IMG_3345 IMG_3355

Nukkejen jälkeen oli ''kammokuja'' ja semmoinen pelottava osio missä oli näytillä aikoja nälänhädästä, sodasta ja magiasta. Kammokäytävällä oli ihmisiä jotka pelotteli ja ympärillä oli vankeja ja hirttäytyneitä nukkeja. Se oli oikeasti suht' pelottava ja sille käytävälle oli jopa ikäraja :D 

После скульптур была комната страха, где были всякие сцены убитых, во время войны, голода и магий. Там было реально страшно и там даже нас пугали настоящие люди :D  

IMG_3308

Sen jälkeen hypättiin pieniin taksi vaunuihin ja kuunneltiin sekä kateltiin asiaa Englannin historiasta. Tää oli tosi mielenkiintoinen! 

После этого мы сели в маленькие такси вагончики и слушали и смотрели какая история у Англии. Это было очень интересно!! 

IMG_3395 IMG_3397 IMG_3399 IMG_3407 IMG_3416 IMG_3423 IMG_3436

Viimeinen osio oli 4D elokuva supersankareista, jotka pelasti Lontoon pahiksilta ;D

В конце нам еще показали 4D фильм про супер героев и про то как они спасли Лондон ;D

IMG_3453-2

Kannattaa mennä sinne heti aamusta, koska kun lähdettiin pois n. klo 11 aikaan aamulla, niin jono oli tosi pitkä... Lippu maksoi sinne n. 40 puntaa eli hinta on aika suolainen, mutta se on ehdottomasti sen arvoinen! 

В музей луче идти сразу с утра, потому-что когда мы уходили от туда в полдень, очередь была длинная... Билет стоил где-то 40 фунтов, то есть дороговато, но это того стоило!! 

4 comments :

  1. Näyttää todella aidolta ja varmaan oli maksamisen arvoista ja mielenkiintoista!! Kuvien kautta ainakin herää minun mielenkiintoni :)

    ReplyDelete
  2. Todella kiva postaus! Tuonne on ehdottomasti päästävä, sillä on varmasti todella mielenkiintoinen paikka :)

    ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground