Petergof

May 8, 2015

Ennen kun matkaan edes lähdettiin niin Julia oli kovasti suositellut, että vuokrattaisiin auto edes yhdeksi päiväksi, jotta saataisiin irti enemmän Pietarista. No meillehän se sopi erittäin hyvin, koska viimekerralla metrolla tuli roudattua ihan riittävästi :D 

Auto oli vuokrattu ja eikun liikenteeseen. No mutta olihan se pitänyt arvata, jouduttiin ruuhkaan pahemman kerran!! Argh, silloin tämä kyllä ärsytti ja auton vuokraus alkoi jopa kaduttaa... Liikuttiin niinkin paljon kuin kahdeksan kilsaa 40 minuutissa. Nyt asialle voi vain nauraa :D Kun ruuhkat oli selätetty ja päästiin ulos kaupungista niin kohta oltiinkin jo perillä kauniissa Pietarhovissa! Tänne halusin ehdottomasti päästä. On mennyt reilu viisi vuotta kun viimeeksi siellä olin. 
Varoitus: Paljon kuvia

Перед поездкой в Питер мы уже обсуждали что бы там арендовать машину и увидеть больше Питера на ней чем на метро. Нам с Мишей этот вариант подошел отлично. 

Машину арендовали и поехали, точнее попали в очень жуткую пробку... Мы смогли проехать восемь километров в целый час! В этот момент мы уже пожалели что вообще взяли машину. Сейчас вспоминая мы уже смеемся над этой темой :D Из пробок мы вылезли и спокойно доехали в Петергоф. Я обязательно хотела что бы Миша посетил это красивое место. Я там была уже давно, может лет пять назад.


IMG_4731IMG_4722 IMG_4733 IMG_4762

Paras yllätys oli vielä kaiken lisäksi se, että siellä ei ollut melkein ketään meidän lisäksi!! :P kesäsin toi paikka on ihan hullun täynnä ihmisiä... 

Хороший сюрприз был то что в саду не кого не было кроме нас и только нескольких туристов!! Летом это место просто переполнено людьми, а так мы даже спокойно смогли по фоткаться !! :)

IMG_4764 IMG_4789 IMG_4794 IMG_4795 IMG_4796
IMG_4802

Boys boys boys 

IMG_4799

Ja tadaa!! Tämä on ykkösnäkymä palatsille pieneltä sillalta. Ainoa miinus oli, että ne upeat suihkulähteet eivät olleet vielä toiminnassa, mutta se ei meitä haitannut, eikä estänyt kuvaamasta :D 

Красота!! единственный минус был что сами фонтаны еще не работали, но это нас не остановило что бы сделать кучу фотографий ! :D

IMG_4805 IMG_4807 IMG_4809 IMG_4810

Kuvia, kuvia ja kuvia. Melkeinpä jokaisen kuvan välissä pojat nauratti (kuten vikasta kuvasta huomaa), kun se kuva on niin tärkeä, että minkälainen se on :D Näiden kuvien jälkeen piti kehua kyllä poikaystävää, hyvin oon sen opettanu tähän hommaan! ;)

Фотки, фотки и еще раз фотки. Наверное между каждой фоткой мальчики смешили нас и все не переставали удивляться что как фотки могут быть настолько важными :D После этих фото я обязательно похвалила Мишу, хорошо я его научила как надо это делать ;)

IMG_4818 IMG_4846 IMG_4851 IMG_4853

♥♥♥

IMG_4875
IMG_4879

Ja tässä koko poppoo! Paras matkaseura oli kyllä, kiitos Julia ja Oskari :) Huomatkaa kaikilla conssit jalassa ;D

Ребяяятааа Спасибо за отличную компанию Юля и Оскари :)

IMG_4880 IMG_4891 IMG_4898 IMG_4902

Sellanen oli meidän ekan päivän reissu! Tuolla suosittelen käymään vaan jos aikaa riittää. Autolla tietenkin pääsee helpoiten, mutta kyllä sinne junalla ja/tai bussilakin pääsee :)

2 comments :

Proudly designed by Mlekoshi playground