St Isaac’s Cathedral Colonnaded Walkway

May 25, 2015

Pietariin matkustaville voin ehdottomasti suositella Iisakin kirkon kupolin näköalaa. Lipun hinta oli 150 ruplaa mikä on noin 2,50 euroa eli lippu on todella edullinen! Lippua voi joutua kyllä jonottamaan jonkun aikaa, koska kirkolle tulee paljon turistibusseja, mutta sen voi myös halutessaan ostaa netistä

В Питере одно из моих самых любимых мест конечно же Коллонада Исаакиевского собора. Я обожаю всякие высокие места и смотровые площадки! Хотели еще сьездить в Макаронники (слышала что там вид тоже афигенный), но не успели... Мише тоже понравилось на высоте Питера! :) 


IMG_5078 IMG_5068 IMG_5090

Päivä oli vähän pilvinen, mutta näköalat olivat silti upeat ♥ 

IMG_5100 IMG_5103 IMG_5105 IMG_5108 IMG_5109 IMG_5111

Kannattaa varautua suureen ihmismassaan. Näköalamesta on itsessään pyöreä ja tie kapea niin reitti tukkiutuu helposti, koska kaikki haluaa ottaa kuvia. Meilläkin kesti hetki, että saatiin otettua niitä... hermothan siinä meinas mennä kuvia räpsiessä :D 

Ylös kapuamista ei tarvitse pelätä. Ei toi mikään Eiffel ole :-)

3 comments :

 1. Hienot näköalat! Kiva, että kaikkialla ei turistinähtävyyksien lippuhinnat ole vielä pilvissä. Monessa paikassa joku näkötorni tai muu vastaava jäänyt väliin kun parin hengen lipuilla maksaisi vaikka hotelliyön.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niimpä! Haha :D Harmillista, mutta totta...

   Delete
 2. Olen tainnut käydä tuolla. Jollain Pietarin reissulla käytiin jossakin kirkossa ja tuo näyttää tutulta. Ei ollut korkea, minä vetäsin paniikkikohtauksen :) Mutta siinä oli muutakin..

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground