Travelling by Allegro

May 6, 2015

Moi taas pitkästä aikaa! Kotiin on Pietarista palattu jo sunnuntaina, mutta ei oo ollu yhtään aikaa päivitellä tänne mitään. Sain myös flunssan tuliaiseks reissusta... Nyt en aijo vähään aikaan lähteä mihinkään matkalle, ehkä sitten elokuussa vasta :) Matka oli ihan huippukiva ja me saatiin tosi paljon aikaseksi! ♥ 

Мы вернулись уже в воскресение с Питера, но у меня не было вообще времени ничего постить сюда. Я еще и гриппом приболела после поездки. Ну я в ближайшее время не куда больше не поеду, может только если в августе :) Наша поездка в Питер была супер веселая и мы успели много чего увидеть!

IMG_4718 IMG_4719 IMG_4717
jacket-Sheinside / scarf-2hand / shirt-2hand(H&M) / pants- JC / shoes-Converse / suitcase-Groupon

Matkaan lähdettiin tiistaina. Puoli seitsemältä aamulla lähti Allegro juna Tikkurilasta kohti määränpäätä. Oon matkustanu kyseisellä junalla monta kertaa ja aina oon jäänyt tyytyväiseksi, poikaystäväkään ei oo valittanut :) Matka kesti reilu kolme tuntia ja lippujen hinta meno-paluuna oli n.110 euroa. 

Pietarissa opiskeleva mun ystävä Julia tuli meitä juna-asemalle vastaan. Hypättiin taksiin ja tietenkin jouduttiin ruuhkaan :D Kun päästiin Julialle niin jätettiin laukut sen luo ja mentiin tekemään ruokaostokset. 

 Lisää meidän tekemisistä Pietarissa tulossa tällä viikolla! :)

Мы сели в поезд Аллегро рано утром во вторник. Я часто на этом поезде ездила и всегда оставалась довольна, Миша тоже не жаловался :) Поезд ехал три с лишним часов и билет туда-обратно стоил где-то 110 евро. 

В Питере на Финляндском вокзале нас встретила моя подруга Юля которая там живет и учиться. С вокзала сели в такси ну и конечно же попали в пробку :D Как доехали до Юли оставили у нее чемоданы и направились за продуктами в Карусель. 

Это все пока что я вам расскажу, но фоток у меня куча, так-что я сюда еще много постов сделаю про поездку на этой неделе :)

2 comments :

  1. Oi, odotan innolla postauksia Pietarista!! Mä oon aina halunnu mennä sinne, kun se olisi vielä niin lähelläkin. Jotenkin se on vaan jäänyt kun pitäisi viisumikin hankkia:/ Tykkään muute kanssa sun takista, se on hirmu kiva! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla ^_^! Nojoo se viisumi on kyl ärsyttävä, mut sen saa jostain viisumifirmasta, mutta hintavia ne on :/ kannattaa vaan lähtee käymään! Ja kiitos :)

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground