Graduation Party

June 2, 2015

IMG_5447 IMG_5448 IMG_5450-2

Lauantaina oli Miskan valmistujaiset. Minä, Miskan sisko ja äiti mentiin Miskan koululle katsomaan juhlaa. Paljon oli valmistuneita ja suurin osa tietenkin miehiä, koska kyseessä oli Stadin Ammattiopisto joka sijaitsee Sturenkadulla eli se on entinen Heltech. Koululla kaikille jaettiin todistukset ja sen jälkeen oli ruokalassa kakkukahvit. Sen jälkeen mentiin ulos räpsimään kuvia!

Miska sai todella hyvän todistuksen ja myös stipendin. Nyt se on valmis puuseppä :) Ylpeä tyttöystävä ilmoittautuu!

В субботу у нас был праздник. У Миши выпускной день! Я и его сестра с мамой поехали к нему в школу на церемонию, где всем выпускникам выдавали дипломы и стипендий.  После в школе нас угощали тортами и кофе, а потом конечно надо было сделать миллион фоток.  

Миша получил очень хороший диплом и даже стипендию. Он теперь самый настоящий плотник как и его отец. Я очень горжусь

IMG_5457
dress- Reserved / blazer 2hand (Promod) / heels- Zara

Mä päätin laittaa jotain neutraalimpaa joten päädyin tähän nudeen mekkoon! Jakku oli myös hyä vaihtoehto, koska ulkona tuuli myös jonkun verran. Jalkoihin pääsi ensimmäistä kertaa viime syksyllä Zarasta ostetut korkokengät ja oli kyllä erittäin mukavat jalassa :)

Я решила что хочу надеть платье, но какое-то нейтральное. Это платье было легко соединить с черным пиджаком и туфлями которые я надела в первый раз хоть купила я их уже прошлой осенью. 

IMG_5465 IMG_5485 IMG_5632

♥♥♥

Myöhemmin oli tietenkin juhlat kotona, jonne tuli ensiksi sukulaiset ja sen jälkeen kaverit :)

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground