18th birthday party

July 8, 2015

Lauantaina oli mun synttärijuhlat, jonne tuli noin kaksikymmentä vierasta. Ihanaa, että melkein kaikki ketä kutsuin niin pääsi tulemaan! Jopa Pietarista asti. <3 

Aluksi oltiin meillä. Syötiin, juotiin ja seurusteltiin. Otettiin myös muutamia kuvia, jotka melkein unohtuivat, koska aika meni niin nopeasti ja mukavasti! 

В субботу мы праздновали мой день рождения у нас дома. Я очень рада что практически все кого я пригласила смогли придти, даже Юля с Оскари из Питера <3 Нас было в районе 20 человек.

Мы были у нас, ели, пили и общались. Сделали несколько фотографий про которые мы чуть забыли потому-что время так быстро и отлично прошло!

IMG_5814 IMG_5816

Aluksi potesin hirveää menu-stressiä, mutta sitten sain onneksi päätettyä, että mitä purtavaa vieraille tarjoaisi. Suolaisista oli Miskan äidin tekemä kinkkuvoileipäkakku ja mun tekemät blinit jauhelihan ja smetanan kera. Mun äiti teki myös ison vadillisen perunasalaattia. Makeasta oli tarjolla sitruunajuustokakku ja mutakakku josta tuli lopulta suklaakakku. Myös Sabina toi pellillisen ihanaa porkkanakakkua <3 

Ruokaa oli riittävästi ja sitä jäi jopa sen verran yli, että sukulaisillekin riitti seuraavana päivänä :) 

Я не как не могла придумать меню, но потом наконец-то все решилось. Из соленого были блины с фаршем и сметаной и моя мама сделала кастрюлю оливе. Мишина мама сделала еще сэндвич-торт. Из сладкого был лимонный чизкейк и шоколадный торт. Сабина принесла еще вкусный морковный торт <3

Еды было вполне достаточно, даже родственникам хватило в следующий день :)

IMG_5799 IMG_5842 IMG_5886 IMG_5902 IMG_5909

Ja sitten homma riistäytyi käsistä... Never too serious! :D

IMG_5847 IMG_5948 IMG_5953
IMG_5856 IMG_5869
IMG_5922
blazer - 2hand (Promod) / dress new! - Mango / heels new! - 2hand (Topshop) / watch new! - Guess

Mekon kanssa podettiin myös kriisiä. Omat mekot oli kaikki jo niin nähtyjä niinpä menin perjantaina töiden jälkeen Foorumiin ettimään mekkoa, jos löytyisi. Ja buujaa Mangosta löyty aleista 12 eurolla tämä ihana fuksian värinen mekko! Tämä oli ihan superlöytö, koska halusin nimenomaan jonkun värikkään ja vähän väljemmän mekon. 

Это платье я купила прямо впритык перед праздником из Манго! И стоило оно 12 евро :) Я хотела именно такое яркое и свободное платье. 

Sitten lähdettiin jatkoille keskustaan Kappeliin, jossa meillä oli pöytä varattuna. Oli muuten tosi kiva paikka! Lukuunottamatta DJ:tä joka ei ottanut mun ja Julian biisitoivomusta vastaan :D 

Mutta sinne mennään varmasti joku kerta uudestaan :)

Потом позже мы поехали в центр в клуб где был у нас зарезервирован стол для всей компаний. Там мы натанцевались от души! Клуб / ресторан называется Каппели. Очень приятное и чистое место. Советую сходить :)

Kiitos kaikille vieraille, että olitte mun kanssa sinä päivänä ja kiitos myös ihanista kukista ja lahjoista

2 comments :

Proudly designed by Mlekoshi playground