Beautiful Oía

October 17, 2015

Mönkijän toisena vuokrauspäivänä haluttiin ehdottomasti lähteä käymään kuvankauniissa Oia kaupungissa. Kaupunki on kuuluisa mm. auringonlaskustaan ja taiteilijoista. Ajettiin kapunkiin ''pikkuteitä'' pitkin joten nähtiin matkan varrella paikallisten oikeaa asuinaluetta enemmän :)

В среду мы поехали в самый северный город Ия. Город был именно таким как мы представляли! Как из сказки. 

IMG_6640 IMG_6654
IMG_6715 IMG_6733

Oiassa oli todella paljon turisteja ja kaikki räpisvät kuvia! Meidät mukaan lukien :D Monet turistit saapuivat myös bussilla joka maksoi yhteen suuntaan n. 2 euroa. Kaupungissa ei muuten ollut ihmeellistä tekemistä, koska saaren museokin oli jostain syystä kiinni... Syötiin jätskit ja käppäiltiin vaan nätissä kaupungissa :)

В Ия было очень много туристов и все делали фотографий! Многие туристы приехали в город на автобусе который стоил в одну сторону где-то 2 евро. В городе у нас не было особенно ни какой программы. Музей в который мы хотели пойти и то был закрыт. Мы прогулялись по красивому городу и поели мороженое)

IMG_6708 IMG_6706
IMG_6692 IMG_6703
IMG_6704
IMG_6691

Tajuttiin myös kahestaan matkustaessa, että parikuvia on todella vaikea saada :D En mielelläni anna kellekkään kameraani tai puhelintani kuvan takia. Jos sen teen niin katon että kyseisellä henkilöllä/turistilla on itsellään myös kallis kamera ajattelen, että se ei mun kameraa halua pölliä! :D Tai toinen vaihtoehto on laittaa kamera tai puhelin ajastimelle ja pistää se jonkun kiven/aidan päälle niinkuin ylläolevassa kuvassa tehtiin. Kuvasta tuli vaan super ylivaloittunut ja Miskaa just häikäsi aurinko... :D

Мы поняли путешествуя что очень сложно сделать фотографию на которой были бы мы вдвоем.:D  А селфи тоже надоедают, я люблю больше что бы кто то нас сфотографировал. 

IMG_6737 IMG_6734

Sitten lähdettiinkin vuoria pitkin takaisin kotikylään Kamariin!

После прогулки в прекрасном городе мы направились в свой городок Камари. Обратная дорога была интересная по горам и серпантинам! 

IMG_6778 IMG_6779

No comments :

Post a Comment

Proudly designed by Mlekoshi playground