Mini City

November 7, 2015

Syyslomalla Pietarissa Miskan kanssa ollessa ei oikein tehty mitään erikoista. Kierreltiin kaupungilla ja kaupoilla sekä nautittiin yllättävän hyvästä säästä. 

Meille suositeltiin käymään Gorkovskayan metropysäkin läheisyydessä sijaitsevassa puistossa missä oli Mini Pietari. Mini Pietari sisältää siis pienoismalleja Pietarin nähtävyyksistä. Paikka ei ollut kovin iso ja siellä ei ollut läheskään kaikki nähtävyydet, mutta ne suosituimmat silti :) Paikkaan oli ilmainen sisäänpääsy. 

На осенних каникулах мы были снова в Петербурге. Там мы хорошо и довольно спокойно провели время. Гуляли по городу и по магазинам. 
Нам посоветовали сходить у метро Горьковская в парк где были достопримечательности Петербурга в виде миниатюрных экспонатов. Экспонатов не было так много то там были все самые популярные. Вход был бесплатный. 

IMG_7179

Iisakin kirkko

IMG_7186

Kazanskin katedraali

IMG_7193

Sipulikirkko aka kirkko Veren päällä

IMG_7204 IMG_7206

Sekä venäläiset kuuluisat kirjailijat

2 comments :

  1. Ah, Pietari <3 Siitä on liian kauan aikaa, kun viimeksi käytiin siellä! Onneksi reissuun ei ole enää kuin muutama viikko aikaa! Tosi jännä etten edes tiennyt tosta Mini-Pietarista, vaikka itse kaupungissa on reissattu parikin kertaa vuodessa! Pitääkin käydä seuraavalla kerralla kurkkaamassa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nojoo todellakin kannattaa käydä! Hyvää reissua sulle :)

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground