Graduated!

June 8, 2016

Perjantaina oli aivan ihana päivä Mulla oli valmistujaisjuhlat koulussa ja myöhemmin kutsuin meidän kotiin kavereita juhlimaan. Kolme vuotta vierähti ihan salamannopeasti, vaikka välillä se tuntu ikuisuudelta. En malttanut odottaa mun valmistujaispäivää ja nyt se on jo ohi. 

Päivällä meillä oli koulussa juhlatilaisuus ja todistuksien jako. Mä sain myös yllätyksenä vastuunkanto-stipendin! Wohoo! Suoritin siis kaksoistutkinnon kolmessa vuodessa, ihan ajallaan. Musta tuli sekä merkonomi, että ylioppilas. Oon todella tyytyväinen itseeni ja arvosanoihin. Nyt pidän välivuoden, teen töitä ja mietin, että minne lähen seuraavaksi opiskelemaan. Luultavasti pysyn kuitenkin kaupallisella alalla :-)

В пятницу у меня был выпускной. Был просто замечательный день  

Днем у нас было в училище праздник и нам раздали наши дипломы. Я даже получила стипендию за ответственность в учебе! За три года я получила два диплома. Я закончила 11 классов и получила профессию меркономи, то есть я специалист по маркетингу и обслуживанию. Я очень довольна собой и своими оценками. Я никуда не поступала, буду годик работать и думать куда же поступить. 


IMG_8284
IMG_8288 IMG_8299 IMG_8298 IMG_8300 IMG_8302 IMG_8309 IMG_8327 IMG_8338
dress: Mango / shoes: Valentino

Mekko löyty viimehetkellä Stokkan Mangosta. Olin ihan hädässä, kun mikään ei mielyttänyt silmää...Huh, mutta onneksi löyty, ja sopivaan hintaankin ;D

Kuvista kiitos Katjalle ♥♥♥

4 comments :

 1. Otsikossa on virhe: oikeasti sana taivutetaan graduated, eikä siis graduaded. Onnea kuitenkin valmistumisesi johdosta, kaksoistutkinto on varmasti ollut haastava ja stipendi paikallaan sinulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korjasin sen melkeinpä heti kun tekstin julkaisin ;P Kiitos!

   Delete
 2. Vau, todella paljon onnea! <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  ReplyDelete

Proudly designed by Mlekoshi playground