River cruise

June 16, 2016

Toukokuun alussa oltiin taas Pietarissa meidän ystävien luona. Nyt saatiin monen kerran jälkeen siellä aikaseksi käydä jokiristeilyllä! Oon jo pitkään halunnut ja nyt sää ja aikataulut osuivat yhteen. Pietarissa on paljon jokiristeilyjä tarjolla, joten kannattaa valita sellanen joka on mahdollisimman pitkä ja reitti on mielenkiintoinen. Veneissä on myös opas joka kertoo nähtävyyksistä. 


Когда мы были в Питере мы наконец то успели сходить покататься по Неве. Давно хотела на лодочке прокатиться)) Мне очень понравилось! IMG_7931 IMG_7930

Suosittelen kyllä kovasti jokiristeilyä, sillä tavalla ainakin itse huomasi että näki Pietaria enemmän monen kerran jälkeen ja eri perspektiivistä :) Opiskelijalippu oli 700 ruplaa eli n. 9,5€ ja normilippu 1000 ruplaa = n.13€. 

Если еще не были на круизе но Неве, то я очень советую! Билеты были от 700руб. 

IMG_7894 IMG_7898 IMG_7906 IMG_7913 IMG_7916

2 comments :

  1. Tosi kauniita kuvia ♥ Mun mielestä tuollaiset jokiristeilyt yms. ovat aina hyviä valintoja reissuilla, koska silloin näkee paljon sitä kaupunkia matkan varrella :) Löysin vasta sun blogin ja mukavaa vaihtelua nuo sun venäjänkieliset pätkät. Jäin lukijaksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon sun kommentista<3! Ja joo jokiristeilyt on parhautta! ^_^ Ja tervetuloa seurailemaan :)!!

      Delete

Proudly designed by Mlekoshi playground