About Me


Simplethings- blogin takana on Anna, puoliksi venäläinen, 19-vuotias tyttö Helsingistä. Työskentelen multibrand-liikkeessä Helsingin keskustassa. Valmistuin keväällä 2016 kaksoistutkinnosta eli olen merkonomi ja ylioppilas. Intohimojani on valokuvaaminen ja matkustelu 

Tein blogin Elokuussa 2014 pitkän harkinnan jälkeen ja tähän mennessä olen tyytyväinen päätökseeni. Kirjoitan blogia aika rennolla otteella. Blogini on sekoitus tyyliäni, kauneutta, matkustelua, kirppiksiä ja lifestylea. Päätin kirjoittaa kahdella kielellä, koska minulla on monia ystäviä ketkä ovat venäläisiä ja myös siksi, että pääsen haastamaan itseni!

Tervetuloa seuraamaan. ♥

Меня зовут Аня. Мне 18-лет, я живу в Финляндии, в городе Хельсинки. Учусь я сейчас в колледже в сфере маркетинг и обслуживание. Закончу школу весной 2016 года. Параллельно я работаю в бутике Шанель в центре Хельсинки. 


Блог создан в августе 2014 после долгого обдумывания. Блог о моём стиле, красоте, second hand, путешествиях и lifestyle. Пишу на русском языке, что бы мои русские друзья могли читать и так же чтобы я не забывала русский. 


Camera: Canon EOS 550D 

Lenses: Canon EF-S 18-55mm,
Canon 50mm 1:1.8
Canon 24mm 1:2.8

Proudly designed by Mlekoshi playground